About

DSC_1799

Hi! Ik ben Isabel, en welkom op mijn blog IsabelJanne. Ik ben vijftien jaar en zit in de vierde klas van het gymnasium. Ik vind het leuk om mijn nagels te lakken, films en series te kijken, te bakken en natuurlijk is bloggen ook een grote hobby van mij. Ik heb al meerdere blogs gehad, en heb altijd al met veel plezier geblogd. 

Ik blog over van alles en nog wat. Reviews, outfits, shoplogs, do it yourselfs, tips… en nog veel meer! Om de dag komt er een nieuw artikel online. Laat gerust een reactie achter, dat vind ik leuk! 

Liefs, Isabel.

Advertenties

3 gedachtes over “About

    1. Hi! Sorry voor de late reactie, maar hier is alsnog mijn antwoord: Blogger en WordPress hebben allebei wat voordelen en nadelen, dus ik zal ze voor de opnoemen. Blogger is erg makkelijk, maar heeft niet veel verschillende mogelijkheden. Ook werkte het niet altijd bij mij. Nu gebruik ik WordPress, dit is iets lastiger in gebruik, maar er zijn wel meer mogelijkheden. Wel moet je eenmalig betalen om de CSS te veranderen. Ik denk dat ik WordPress toch iets fijner vind dan Blogger, ook al gebruik ik het nog niet zo lang.
      Liefs, Isabel.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s